Mental Sports Academy logo Mental Sports Academy logo

Missie - Visie - Ambitie

header-msa-new

Missie, Visie en Ambitie

Atleten en coaches uit de hele wereld weten inmiddels de weg naar mijn instituut te vinden. Samen zorgen we ervoor dat we verder komen. Met de groepen studenten ga ik er telkens twee weken tegenaan zodat ze in balans blijven. Gelijktijdig zorgen zij ervoor dat ik in een goed bed slaap, dagelijks een warme douche kan opendraaien en koffie uit mijn machine tap.

Ik zorg goed voor mezelf. Dat moet ook wel, want dagelijks moet ik er staan voor mijn cursisten. Cirkeltje weer rond zou je zeggen. Echter, het dagelijkse warme dekentje, de douche en het kopje koffie stellen me ook in staat om iets voor een ander te doen. Voor iemand die alleen maar kan dromen van indrukwekkende opleidingen als de mijne.

Reizen wij op een luxe manier naar onze leslocaties, dan vormt voor veel kinderen in India een kort ritje naar school het grootste gevaar. Om maar niet te spreken over andere kwaadaardigheden die elders op de loer liggen.

Iets terugdoen voor een ander: kids

De voor ons dagelijkse vanzelfsprekendheden hebben voor kinderen in India meer weg van een survivalproef uit het tv-programma Expeditie Robinson. Immuniteit kan echter voor hen van levensbelang zijn.

Ik bespaar jullie de mensonterende details. Het spreekt voor zich dat dit soort kinderen in feite alleen maar kunnen dromen van een carrière in de sport. Laat staan ooit indrukwekkende opleidingen kunnen volgen, zoals aangeboden door ondergetekende.

En dus maakt ondergetekende tijd vrij om ze op hun eigen vertrouwde plek die dingen voor de rest van hun leven mee te geven die zo ontzettend waardevol zijn. Aangevuld met sportoutfits maakt dat de trainingsweken onvergetelijk voor hen.

Wat ik juist schetste is de wijze waarmee ik de missie van mijn instituut in de wereld zet. Dát maakt mij als trainer compleet. Daarmee zal mijn Mental Sports Academy over vier jaar tot een wereldwijd en in alle takken van sport bekend instituut op het gebied van Mental Coaching & Training zijn.

Meer info over ons goed doel?

X